Kjole fra Norge

Selger Liv Hanne Haugen:

Kjolen er stor og iøynefallende. Jeg liker lange kjoler med smale hofter og puffermer. Siden jeg jobber med scenekunst, er jeg alltid på jakt etter kostymer som har sitt eget uttrykk. Denne er morsom, ganske tidløs og det er ikke så ofte man får tak i slike kjoler. Jeg kjøpte den på loppis-impro prosjektet For what it’s worth..  som jeg var med på som dansekunstner i Tromsø, og den har blitt brukt i et par forestillinger i ettertid. Jeg synes det var en fin ting å ta den med videre på loppis-impro-prosjektet i Russland, både som kostyme og for å selge. Jeg angrer nesten litt på at jeg solgte den, men det er unektelig deilig å kvitte seg med ting. Dessuten var hun som kjøpte kjolen ei utrolig artig og flott dame. Jeg håper kjolen får et fint liv i Russland. Det er jo virkelig en kjole med et spennende liv.

Kjøper: Olga Simonova

Jeg forelsket meg i denne kjolen fra første øyeblikk. Den har veldig uvanlige farger og er veldig lang og stilig. Først fikk jeg se den på eieren da hun danset performance. Så snart kjolen var tilbake på kleshengeren, prøvde jeg den og kjøpte den med en gang. Samme kveld hadde jeg den på meg på fest. Alle vennene mine var begeistret for mitt nye kjøp, og jeg var veldig forundret da jeg merket at noen av fargene på kjolen ga gjenskinn av lysene på diskoteket. Til tross for at dette er en vintage-kjole, er den moderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *