Racketer

Selger:Olga Lanina
Vi har mange sovjetiske ting. Vi har flyttet til en ny leilighet sammen med barna der det tidligere bodde en stor sovjetisk familie. I skap og hyller fant vi mange ting, tidsskrifter og ukeblader, samt idrettsvarer. Det barna tok for å leke med selger vi ikke, for disse tingene utvikler barnas forestillinger om epoken som er gått. Selv et bilde av Lenin fra ukebladet Ogonjok forteller mer om den kommunistiske lederen enn moderne lærebøker i historie. Dette fører til at våre barn, til forskjell fra deres medelever, vet hva oktjabrjata, pionerer, komsomol-medlemmer og kommunister var. Racketer fra sovjettiden vil vi selge fordi barna ikke liker å spille badminton.

Kjøper: Vladimir Lasarev
Jeg er veldig sentimental. Racketene minner meg om min sovjetiske barndom da mange barn spilte badminton ute i gatene. Jeg har en liten datter, men jeg kan ikke spille dette med henne ennå. Men kona kan bli villig til å strekke på lemmene. Hun er dukkemaker og det er mye sitting på jobb, derfor er litt bevegelse nyttig for henne. Selv vil jeg gå litt ned i vekt. Jeg bygger skip, er ofte ute på havet både som kaptein og som en del av mannskapet. I tiden mellom sesongene tillater jeg meg å være doven og få vinterfett på kroppen. Racketene vil holde meg i form. Jeg har kjøpt dem og lagt inn i bagasjerommet i bilen for at jeg skal kunne ta dem ut og trene litt når jeg er ute og reiser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *