Pandabjørn

Selgere: familien Lanin
I denne familien er alle kreative. Moren min heter Olga og er hjemmeværende. Hun har bare ansvar for barnas oppdragelse, derfor driver Tanja, Olja og Misja med håndverk, tegning, idrett og diktskriving. Fra mamma fikk de en interesse for å samle gamle vintage-ting. Hvert barn har egne leketøy og alle tre har sine favoritter. Det er ingen som husker hvordan pandaen kom til deres hjem. Kanskje det var en gave fra en eller annen. Men ingen av barna har dette leketøyet kjært så for at pandaen ikke skal ligge og slenge og samle støv, har familien Lanin bestemt seg for å selge den.

Kjøper Ksjusja:
Jeg gikk tur gjennom bruktmarkedet sammen med vennen min og kikket, og jeg likte denne pandaen veldig godt. Da vennen min merket interessen for bamsen, kjøpte han den og ga i gave til meg med det samme. Jeg har en hel dyrehage av plysjdyr hjemme. Jeg håper at dyrene mine og katten Tuuli (tuuli betyr vind på finsk) tar pandaen inn i familien. Jeg er student. Noen ganger er det hyggelig å komme hjem etter en vanskelig studiedag og se på alle dyrene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *