Trådsneller

Selger: Natalija Todua

Jeg vokste opp i en tid da alle kvinner kunne sy seg en kjole. Det var mangel på gode klær i butikker, men det fantes nok av stoff, tråder og tilbehør. Moren min var syerske og jeg arvet en stor samling tråder fra sovjettiden. De er av god kvalitet, 100 prosent bomull. Slike er et sjeldent syn i butikker nå, de fleste tråder i dag er syntetiske. Jeg syr ikke, derfor har jeg bestemt meg for å selge trådene. For den som er flink til å sy, blir de en riktig godbit.

Kjøper: Maria Grakun

For meg er det veldig viktig at ting er naturlige. Slike tråder har jeg lett lenge etter. De kan lett rives i stykker ved et krafttak, men de er holdbare når man kaster over. Datteren min blir født hvert øyeblikk, og det er viktig for meg å få hele huset og tekstilene i orden. Og vente på at et nytt menneske blir født.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *