Bestemors veske

Selger: Timofej Lavin
Veska har ligget hjemme i mange år. Fra barndommen husker jeg at det lå gamle fotografier, bestefars kompass, merker og bilder av sovjetiske skuespillere der. Før tilhørte veska bestemoren min. Nå mangler den eier. Veska ligger hjemme som en museumsgjenstand og ikke som en hverdagsting. Jeg selger den fordi jeg vet at slike vesker regnes for å være vintage. Det finnes sikkert noen som vil sette pris på denne stilen. Veska har god kvalitet og er av ekte skinn med silkefor.

Kjøper: Kobedeva Elena
Jeg har drømt om en sånn veske fra barndommen av. Jeg husker at jeg hele tiden ba moren min kjøpe en sånn veske til meg. Men ikke en gang moren min hadde sånne dyrebare ting dengang. Nå er jeg veldig glad i den sovjetiske stilen. Jeg føler til og med nostalgi for sovjettiden. Da hadde man færre ting, men man satte mer pris på dem. Jeg liker loppemarkeder, vintage-ting og møbler. Jeg har nettopp flyttet inn i ny leilighet, det er veldig rotete der og ikke alle ting er på sin rette plass. Men jeg håper at både veska og andre dyrebare ting fra sovjettiden skal få sin plass. Om du tror at veska blir liggende som utstillingsgjenstand, tar du feil. Jeg skal bruke den i hverdagen. Dette er jo en ekte skatt. Og jeg må vise den til alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *