Kjole fra Roma

Selger: Anna Kalasjnik
Denne kjolen, som er veldig behagelig i varmt vær, kjøpte jeg da jeg var på reise i Italia. Drømmebyen Roma viste seg å være varm og vakker, men kofferten min var fylt med klær tilpasset nordisk temperatur. Derfor kjøpte jeg denne kjolen på gata, slik jeg ofte gjør, og hadde den på meg i alle de tre dagene jeg var i Roma. Jeg har bestemt meg for å selge den fordi garderoben min er overfylt av nye kjoler som jeg ikke rekker å bruke. Jeg viser respekt for nye klær ved å kvitte meg med gamle.

Kjøper: Elena Dseba:
Jeg likte denne kjolen for dens letthet og sommerstil. Jeg skulle på ferie ved sjøen, men hadde ingen ermeløs kjole. Da jeg fikk vite at kjolen var italiensk, kjøpte jeg den med en gang. Jeg kan italiensk, men har aldri vært i Italia. Takket være kjolen kom jeg et skritt nærmere drømmen min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *