Kjole fra Barcelona

Selger: Anna Kalasjnik
Jeg kjøpte denne kjolen i Barcelona,fordi jeg var sint. Venninna mi hadde kjøpt mange fine kjoler, mens jeg hadde vært innom alle museene og sett alle attraksjonene, men ikke gjort noe godt kjøp. Og da en gateselger på stranda tilbød meg denne kjolen for 20 euro, prutet jeg hardt – og fikk den til slutt for 10 euro.

Hvorfor selger jeg den? I Barcelona ble jeg kraftig solbrent, og da jeg kom tilbake til Petrozavodsk ville jeg feire bursdagen i den nye kjolen. Vennene mine ertet meg litt fordi huden hadde samme farge som kjolen. Og de kalte meg ”jordbær” lenge etterpå.

Kjøper: Olga Simonova
Jeg likte kjolen på grunn av fargene. De er veldig sterke for vår nordiske natur. Og passer utmerket til mine nye sko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *