Blåblomstret kjole

Selger, Ellen Mersland som driver bruktbutikk:

Jeg hadde rett og slett brukt opp kjolen. Den er såpass spesiell at det er grenser for hvor mange ganger du kan bruke en slik kjole, hvis du ikke vanker i veldig mange forskjellige miljøer. Jeg kjøpte den brukt sjøl, men husker ikke hvor jeg fikk den fra. Jeg har alltid kjøpt mye brukt, både klær og møbler. Jeg har nylig kjøpt meg hus og da kjøpte jeg med innbo, så kunne jeg flytte inn med bare kofferter. Veldig praktisk. Nå driver jeg også bruktbutikk, med rydding av flytte- og dødsbo. Det blir ingen sommer uten en skikkelig dødsboauksjon!

Kjolen er fin, når jeg ser den på bildet nå, angrer jeg på at jeg solgte den.

Kjøper Nina Rosenlund :

Det var en veldig fin blåfarge på kjolen. Den så nesten litt japansk ut i mønsteret. Jeg har vel egentlig ingen kjoler som ligner på denne, verken i stil eller fasong. Jeg kjøpte den fordi jeg var gravid og så at her var det plass til magen, men jeg har brukt den etter at jeg fikk ungen også. Kjolen kan godt være litt stor og flagrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *